Týr Logo

Lösningsarkitekt inom tekniskt säkerhetsskydd (fleranvändarsystem) och försvarsindustrin (produkter)

Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till att höja Sveriges och allierades förmåga att motstå cyberangrepp? I rollen som arkitekt hos oss får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt givande och utvecklande jobb.

Uppdragsplacering: Stockholm, Linköping, Norrköping, Luleå, Örnsköldsvik, Umeå

Kontor: Hemarbete i stor utsträckning, i dialog med kund, men också jobb som av säkerhetsskäl måste göras på plats, ofta hos uppdragsgivaren, men även i våra kontorslokaler på 22a våningen i DN-skrapan vid västerbroplan i centrala Stockholm.

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT

Din övergripande uppgift som lösningsarkitekt kommer vara att omsätta verksamhetens behov till en design av IT-säkerhet som är anpassad till uppdragsgivarens verksamhet. Du arbetar med hela kedjan från krav och analys till upphandling och slutligen verifiering och godkännande av system för drift.

Uppdragsgivarna finns inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter. Våra uppdragsgivare står inför stora utmaningar och teknikskiften. De behöver stöd för att förstå vilka krav som ställs på verksamheten samt att hantera dessa krav och specifika lösningar. Din uppgift blir att hjälpa uppdragsgivarna att designa säkra system som klarar att möta nutida och framtida krav.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som redan jobbat några år och vill få möjligheten att utvecklas tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö där man satsar stort på kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och din personliga karriär.

Vi ser gärna att du har ambitioner om att starta egen underkonsultverksamhet men det är inget krav. Du som söker har praktiskt erfarenhet av att jobba med och designa IT-system, helst på flera olika plattformar. Designarbetet bedriver du utifrån en strukturerad metod och du har erfarenhet av att följa ett utvecklingsprojekt under hela dess livscykel.