Týr Logo

Cyber Security Engineer

Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till att höja Sveriges förmåga att motstå cyberangrepp? I rollen som Cyber Engineer hos oss får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Uppdragsplacering: Stockholm, Linköping, Norrköping, Luleå, Örnsköldsvik, Umeå

Kontor: Hemarbete i stor utsträckning, i dialog med kund, men också jobb som av säkerhetsskäl måste göras på plats, ofta hos uppdragsgivaren, men även i våra kontorslokaler på 22a våningen i DN-skrapan vid västerbroplan i centrala Stockholm.

DIN ROLL SOM CYBER ENGINEER

Din övergripande uppgift som Cyber Engineer kan innebära att du arbetar med uppdragsgivarens säkerhetslösningar, infrastruktur eller produkter i såväl kortare som längre uppdrag.

Uppdragsgivarna finns inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter. Våra uppdragsgivare står inför stora utmaningar och teknikskiften. De behöver stöd med dagens system för att kunna möta nutidens och framtidens behov. Din uppgift blir att hjälpa uppdragsgivarna att exempelvis utveckla sin infrastruktur för hantering av sekretessbelagd information, formulera krav på tekniska säkerhetsfunktioner inför en upphandling, kontinuerligt genomföra penetrationstester eller säkerhetsgranskningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som redan jobbat några år som IT-säkerhetsspecialist eller från en liknande roll där du arbetat med penetrationstester och/eller säkerhetsarkitektur. Du vill få möjligheten att utvecklas tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ och utmanande miljö där man satsar stort på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.